Αγαπητοί αναγνώστες,
Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, εργατικότητα, πολλές πωλήσεις και έργα να υλοποιήσετε!

Οι σχεδιασμοί προχωρούν, σταδιακά τα έργα βγαίνουν στην επιφάνεια, ενώ το όραμα, οι προθέσεις και η συνθετότητά τους προμηνύουν ουκ ολίγους εμπλεκόμενους στα υπό διαμόρφωση έργα. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν διαφαίνονται αποσπασματικές δράσεις και… πασαλείμματα, αλλά αντιθέτως μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, στην βάση της οποίας τα επιμέρους έργα «κουμπώνουν» με υφιστάμενες ή σχεδιαζόμενες υπηρεσίες και εν γένει προϊόντα. Κι αυτό, μακριά από βαρύγδουπες ανακοινώσεις, Βοναπαρτικούς σχεδιασμούς, και λόγια κενού περιεχομένου τα οποία γίνονται, έτσι, δίχως ιδιαίτερο λόγο!

Η ασφάλεια, φυσική ή ψηφιακή, προϋποθέτει να πληρούνται ορισμένες συνθήκες, την λήψη σειράς προληπτικών μέτρων και απαγορεύσεων, αλλά και την διαρκή παρακολούθηση των τεκταινομένων, έτσι ώστε αφενός μεν να υπάρχει η αναγκαία γνώση των δεδομένων που επικρατούν στον χώρο και το όλο e-περιβάλλον, και αφετέρου δε σε τυχόν παραβίαση των κανόνων ασφάλειας, τότε να επέμβουν κατά το δυνατόν ταχύτερα, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των συνολικότερων δράσεων.

Βέβαια, όπως πληροφορούμαστε, σε… κέντρο διερχομένων έχουν μεταβληθεί οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την πλέον νευραλγική υπηρεσία του Δημόσιο τομέα.

Δίχως την εν λόγω υπηρεσία, το… μαγαζί θα «κατέβαζε ρολά». Κυριολεκτικά και χωρίς ίχνος υπερβολής! Αντί, λοιπόν, αυτή να διακρίνεται από υψηλής ποιότητας και ισχύος ασφαλιστικές δικλείδες θωράκισης, αντιθέτως έχει αφεθεί έρμαιο στις διαθέσεις κάθε τυχάρπαστου ή μάλλον κακοπροαίρετου, επί το ρεαλιστικότερο.

Μιας και ο λόγος περί κέντρου διερχομένων, κάπως έτσι προσομοιάζουν εδώ και μερικούς μήνες οι εγκαταστάσεις του «Μονοκράτορα» ψηλά στην Κηφισίας.

Τα τηλέφωνα, σταθερά και κινητά, έχουν πάρει… φωτιά, οι «παράλληλες» e-mail επικοινωνίες προσθέτουν MB, οι καφέδες και τα brunch καταλάμβαναν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των στελεχών που εδρεύουν εκεί. Ψυχή τε, σπανίως και σώματι.

Ως άλλες πολύφερνες νύφες αντιμετωπίζονταν από την πλευρά δύο εκ των τριών κορυφαίων ψηφιακών «παικτών» το εκεί στελεχειακό δυναμικό.

Βλέπετε, χρόνια στην αγορά, κατηρτισμένοι με πλούσιες όσο και πολυεπίπεδες γνώσεις, «γεμάτη» ατζέντα με τις κατάλληλες επαφές, αλλά και επίγνωση του τρόπου με τον οποίο αν όχι γίνονται, τουλάχιστον προωθούνται οι δουλειές στο… Ελλάντα!

Επιπροσθέτως, τα όσα προσέφεραν κάθε άλλο παρά αδιάφορα ήχησαν στα αυτιά των υποψήφιων προς recruiting στελεχών, αφού στην συνολικότερη προσπάθειά τους να τους δελεάσουν άμεσα, δεν φείστηκαν να προτείνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά μεγέθη.

Αποτέλεσμα; Ορισμένοι ήδη… κούνησαν μαντήλι για άλλες πολιτείες υποκύπτοντας -φυσιολογικά- στο κίνητρο των χρημάτων, ενώ κάποιοι άλλοι το σκέφτονται με εξόχως αυξημένες πιθανότητες να δηλώσουν το πολυπόθητο: “I do!”.

Βέβαια, δεν λείπουν και όσοι διστάζουν όχι τόσο απέναντι στην πρόκληση ή την αξιοπιστία όσων τους… πολιορκούν, κάθε άλλο, αλλά στο γεγονός ότι έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αντίδραση που μπορούν να βιώσουν από τον «Μονοκράτορα». Γιατί, αλήθεια, ποιος πιστεύει πως θα δεχτεί να τον αποψιλώσουν από πλευράς στελεχειακού δυναμικού, να του υφαρπάξουν μέρος του πελατολογίου του και εκείνος να παραμείνει ψύχραιμος όσο και απαθής;

Ήδη, φρόντισε να στείλει τα πρώτα μηνύματα προς 2 κομβικής σημασίας στελέχη του, εις εκ των οποίων φέρεται να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του «μαγαζιού».

Τι ανέφερε σε αυτό; Λόγια έντονης αγάπης «πασπαλισμένα» με ισχυρή δόση οργής και revenge mode!

Όπως ισχυρίζονται στενοί του συνεργάτες, ο «Μονοκράτορας» μπορεί να αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα την επόμενη ημέρα θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα, εντούτοις όμως κάτι τέτοιο δεν θα λάβει χώρα δίχως α έχει δώσει μια ακόμη μάχη, αυτή τη φορά περί βωμών και εστιών… Κυριολεκτικώς!