Η εταιρεία Πληροφορικής Ergologic, σε συνεργασία με τα Coffee Island την μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη με 422 καταστήματα, κατέκτησαν σε μια κοινή συμμετοχή, το βραβείο SILVER στην φετινή απονομή των IMPACT Bite Awards, με την εφαρμογή ErgoFlow που είχε ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών της Coffee Island.

Η εταιρεία, παρουσίασε μεγάλη δυναμική ανάπτυξης και εξέλιξης τα τελευταία χρόνια, χάρη στην καινοτομία που προσέφερε στον χώρο του καφέ. Στα σχέδια της ήταν η αναζήτηση μιας Ολοκληρωμένης Λύσης, ένα «One step process» εργαλείο, για την ενιαία οργάνωση των εταιρικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της.

Η μακροχρόνια συνεργασία της Coffee Island με την Ergologic, οδήγησαν στην τελική επιλογή του ErgoFlow, ενός εργαλείου που αυτοματοποιεί πλήθος διαδικασιών. Η τεχνογνωσία και η πολυετή εμπειρία της Ergologic στην ανάπτυξη Ολοκληρωμένων, Κάθετων Λύσεων και  Εφαρμογών, είχε ως αποτέλεσμα τον σχεδιασμό του ErgoFlow, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου για την αυτοματοποίηση πολύπλοκων επιχειρησιακών διαδικασιών.

Σήμερα βρίσκεται εγκατεστημένο σε πληθώρα μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, υποστηρίζοντας την αμφίδρομη επικοινωνία με κορυφαία ERP & CRM συστήματα της αγοράς, όπως SAP, Microsoft Dynamics NAV, Entersoft Business Suite, Orama ERP, SEN κ.α.