Από την εκδοτική εταιρεία Εκδόσεις Διαφημίσεις BSV ΕΠΕ κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, η πρώτη δωρεάν εφημερίδα που απευθύνεται στους καταναλωτές των super markets, με τον τίτλο bags (best advice for genius shoppers).

Στην bags, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν αρθρογραφία που θα τους βοηθήσει να κάνουν ποιοτικές, συμφέρουσες και ασφαλείς αγορές από τα super markets.

Συγκεκριμένα, θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφόρηση για τον τρόπο επιλογής και χρήσης καταναλωτικών προϊόντων, συνταγές από γνωστούς γαστρονόμους και σεφ, λεπτομέρειες για τα νέα προϊόντα, συμβουλές για υγιεινή διατροφή, προτάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στα καταστήματα, άρθρα για τις νέες τάσεις στον σχεδιασμό και την παραγωγή καταναλωτικών προϊόντων, αλλά και ειδήσεις για τα πολιτιστικά δρώμενα του μήνα, συνεντεύξεις, διηγήματα, προτάσεις για ταξίδια κ.α.

Επίσης, η bags δίνει τη δυνατότητα σε 5 πελάτες των super markets από τα οποία διανέμεται να κερδίσουν μέσω διαγωνισμού που διοργανώνει, αγορές αξίας 200 ευρώ. Η bags θα βρίσκεται σε ειδικά stands σε επιλεγμένα καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market της Αττικής, με στόχο να ξεπεράσει μέσα στους επόμενους μήνες την κυκλοφορία των 300.000 φύλλων. Εκδότης είναι ο Μιχάλης Μπούσιας, Σύμβουλος Έκδοσης η Ξένια Μαντζιώρη και Εμπορικός Διευθυντής ο Λάμπρος Τσιακανίκας.