Ο Βασίλης Ντάνιας ανέλαβε προσφάτως καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Beat στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου ρόλου για την εταιρεία στην Ελλάδα, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη διοίκησή της τοπικά και να υποστηρίξει τη διαρκή της ανάπτυξη.

Από την ίδρυση της εταιρείας και μέχρι πρόσφατα, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ελλάδος εκτελούσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beat, Νίκος Δρανδάκης. Ο Βασίλης Ντάνιας, με το υπόβαθρο και τις γνώσεις του από σχετικές θέσεις, θα υλοποιήσει στρατηγικές που έχουν σκοπό να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία των χρηστών του Beat, οδηγών και επιβατών, και να εκπληρώσουν νέους, φιλόδοξους στόχους για τη Beat στην Ελλάδα.

Ο B. Ντάνιας έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην τεχνητή νοημοσύνη στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο HEC Paris. Στις αρχές του τρέχοντος έτους ίδρυσε την εταιρεία Πληροφορικής Bitloops Technologies, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων, στην Uber σε Σιγκαπούρη και Αθήνα, στην συμβουλευτική εταιρεία Accenture, καθώς και στην ελβετική επενδυτική τράπεζα UBS στο Λονδίνο.