Το κεράκι στην επετειακή τούρτα ήταν ένα, αλλά οι μήνες λειτουργίας της εταιρίας παροχής λύσεως ΤΠΕ BEWISE έφτασαν πιά τους 18.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο ιδρυτής και CEO της εταιρίας, Μενέλαος Μακρυγιάννης στον ενάμιση χρόνο υλοποίησε περισσότερα από 280 ολοκληρωμένα έργα, έφτασε στους 162 πελάτες, το προσωπικό της αυξήθηκε από 4 στην αρχή σε 38 άτομα σήμερα – από τα οποία, 32 μηχανικοί, με  ακόμα τέσσερις προσλήψεις να προγραμματίζονται ως το τέλος τους έτους – και η εκτίμηση για τον κύκλο εργασιών της τον ανεβάζει, φέτος, στα 3,2 εκατ. ευρώ.

Επόμενος στόχος η ευρωπαϊκή αγορά Παράλληλα, η BEWISE αναπτύσσεται στο εξωτερικό: από τον περασμένο Σεπτέμβριο, λειτουργεί γραφείο της στην Κύπρο με δυο άτομα και χώρες ευθύνης τις Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βέβαια την ίδια την Κύπρο, στην οποία έχουν κιόλας υλοποιηθεί 10 έργα.

Επόμενος στόχος η Ευρώπη, με ήδη τέσσερις υλοποιήσεις σε τρεις πελάτες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Λουξεμβούργο. Το 85% των πελατών της σε τράπεζες, ενέργεια, λιανική Η εταιρεία έχει αναλάβει σειρά έργων, με μοντέλο SaaS, σε διαφορετικούς τομείς  – μεταξύ άλλων, 24 έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα, 3 στο εξωτερικό και συνολικά 35 έργα στον χώρο της κυβερνοασφάλειας.

Σημαντική αύξηση σημειώνουν οι υλοποιήσεις στον χώρο της τηλεεργασίας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα σημαντική συμφωνία με μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρία. Να σημειωθεί πως το 85% των πελατών της BEWISE, από κρίσιμους τομείς όπως ο τραπεζικός, η ενέργεια και η λιανική, εμπιστεύονται στα στελέχη της – που είναι κάτοχοι διακρίσεων από τις Microsoft και Cisco – τις υποδομές τους σε Cloud και IT, δίνοντας έτσι ψήφο εμπιστοσύνης στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Σχολιάζοντας την ως τώρα πορεία τους, αλλά και τις προοπτικές για το μέλλον, ο   Μενέλαος Μακρυγιάννης, παραδέχθηκε χθες πως «ορισμένα από τα επιτεύγματα της εταιρείας σε μόλις 18 μήνες λειτουργίας, δεν τα περιμέναμε τόσο σύντομα. Το ξέραμε πως θα συμβούν, αλλά όχι στο χρόνο που ήρθαν», για να προσθέσει: «Οι στόχοι μας, τα επόμενα χρόνια, είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό, η περαιτέρω εδραίωσή μας ως εταιρεία boutique IT υπηρεσιών και η ανάπτυξη δικών μας αποκλειστικά λύσεων».