Το ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής προσπάθειας ανακοίνωσε πρόσφατα ο Φώτης Κοσμάτος, επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων της ΙΒΜ και της Kyndryl. Σε συνεργασία με την iKnowHow δημιούργησαν και παρουσιάζουν την Blend Technologies ΑΕ, μια νέα εταιρεία του ομίλου, αφοσιωμένη στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων ΑΙ, Cloud και #Cybersecurity.

Όπως τόνισε στο NetFAX ο Φώτης Κοσμάτος, CEO της νέας εταιρείας, το όραμα της Blend είναι να ενισχύσει τους ανθρώπους, τις κοινότητες, τους οργανισμούς και το οικοσύστημα του Industry 4.0 επεκτείνοντας τις δυνατότητες που έχει να μας προσφέρει η καλή χρήση της τεχνολογίας, στην πορεία προς μια βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη. «Είμαστε εδώ να φέρουμε το ψηφιακό μέλλον των πελατών μας, σήμερα.

Πέρα από απλή επίγνωση, εστιάζουμε στη βαθιά κατανόηση των τεχνολογιών που διαμορφώνουν το μέλλον και στην στρατηγική μας να τις αξιοποιήσουμε και τις επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο, επιτυγχάνοντας ξεχωριστή καινοτομία.

Πάνω από όλα όμως στην Blend αξιοποιούμε την τέχνη της εκλεπτυσμένης μείξης των νέων τεχνολογιών και των βέλτιστων πρακτικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και στη σωστή σειρά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το ταξίδι του οργανισμού σας στο μέλλον που επιφυλάσσει η εποχή του Industry 4.0, θα είναι απρόσκοπτο και αποτελεσματικό», σημείωσε.