Η Bluestream Solutions ολοκλήρωσε έργο υλοποίησης SAP HANA για τον πολυεθνικό όμιλο Isomat. Το έργο αφορά στη μετάβαση σε νέα υποδομή βασισμένη σε λύσεις IBM Power Systems, συμπεριλαμβανομένων IBM Flash Storages, υλοποιήσεις Spectrum Virtualize και Spectrum Protect, καθώς και τη δημιουργία ενός Disaster Recovery (DR) Site.

Η μετάβαση αυτή επιτρέπει στην Isomat να επωφεληθεί από ένα περιβάλλον που εξασφαλίζει βελτιωμένη απόδοση, αξιοπιστία και ενισχυμένη ασφάλεια, σημειώνεται σχετικά. Παράλληλα, η δημιουργία ενός εφεδρικού κέντρου ανάκαμψης (DR Site) εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών της εταιρείας ακόμα και σε περίπτωση κρίσιμων συμβάντων.

Επιπλέον, η Bluestream Solutions διασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία και την υψηλή απόδοση του έργου προσφέροντας πλήρη κάλυψη της υποδομής με αντίστοιχη υπηρεσία managed service.

Ο Ιωάννης Μπελούρης, IT Manager της Isomat δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με τη Bluestream Solutions και το αποτέλεσμα της υλοποίησης του έργου SAP Hana. Η νέα υποδομή μας παρέχει την απαιτούμενη απόδοση και αξιοπιστία που απαιτείται για τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, ενισχύοντας την ανταγωνιστική μας θέση στην αγορά».