Δημιουργήσατε, αναλάβατε ή υλοποιήσατε μια πρωτοβουλία και έχετε δει την επιχείρησή σας να απολαμβάνει σημαντικά οφέλη από αυτή; Πιστεύετε ότι οι πρωτοβουλίες ή το έργο σας αξίζουν αναγνώρισης;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε τη φετινή συμμετοχή σας στα Business IT Excellence Awards 2013 και αποκτήστε την ευκαιρία να αναδείξετε την εργασία σας τόσο εσωτερικά στην εταιρεία σας, όσο και στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.

Βραβεύουμε τις πρωτοβουλίες που κάνουντη διαφορά
Τα BITE Awards 2013 τιμούν όλους όσους επέδειξαν εξαιρετική αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για να στηρίξουν αποτελεσματικά την επιχειρηματική τους στρατηγική, καθώς και αξιόλογες προτάσεις και στρατηγικές των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, αναδεικνύοντας έτσι τους πολλαπλούς καινοτόμους τρόπους που η Επιχειρηματική Τεχνολογία μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να επιταχύνει τους επιχειρηματικούς στόχους.

Σκέφτεστε ήδη τις δικές σας πρωτοβουλίες;
Θέλουμε να τις ακούσουμε. Καταθέστε σήμερα την υποψηφιότητά σας, ώστε να διακριθείτε για τις ικανότητές σας να δημιουργείτε επιχειρηματική αξία από την τεχνολογία, να χτίζετε καλύτερες διαδικασίες, να ενισχύετε τη συνεργασία, να προκαλείτε και να στηρίζετε την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία.

Deadline συμμετοχών
Η κριτική επιτροπή των βραβείων, που αποτελείται από εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρηματικών και επιστημονικών συνδέσμων και φορέων του κλάδου των ΤΠΕ στη χώρα μας, είναι σίγουρο ότι θα έχει πολλή δουλειά, κρίνοντας από την ποιότητα των υποψηφιοτήτων μέχρι στιγμής. Μη χάνετε άλλον χρόνο. Οι υποψηφιότητες κλείνουν στις 20 Μαΐου.

Δείτε τι είπαν περσινοί διακριθέντες

«Η διοργάνωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους φορείς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα να προβάλλουν το έργο τους, είναι κάτι που όντως έλειπε από την ελληνική πραγματικότητα. Για την Κτηματολόγιο ΑΕ και για την Δ/νση Πληροφορικής προκάλεσε πολύ θετικό αντίκτυπο στο εσωτερικό της εταιρείας -Διοίκηση, άλλες Δ/νσεις- και μας καταξίωσε στην πολιτική ηγεσία ακόμη περισσότερο ως φορέα με ιδιαίτερες επιδόσεις στην Πληροφορική. Επιπλέον, αποτελεί στοιχείο προβολής στο διηνεκές και μας διαφημίζει και στον ιδιωτικό τομέα, – όχι μόνο στον δημόσιο-, άρα στην συνείδηση επαγγελματιών υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.»
Ελευθέριος Λυκουρόπουλος, Διευθυντής Πληροφορικής, Κτηματολόγιο Α.Ε.

«Οι επιχειρηματικοί θεσμοί των βραβεύσεων στον χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών αλλά και ειδικότερα ο θεσμός των BITE Awards, παρέχουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του χώρου να αναδείξουν το έργο τους και να λάβουν και την ανάλογη αναγνώριση από καταξιωμένους επαγγελματίες – επιστήμονες του χώρου. Επιπλέον, αναδεικνύουν και επικοινωνούν καινοτομίες, οι οποίες επιτρέπουν και σε άλλες εταιρείες του χώρου να ακολουθήσουν, βελτιώνοντας το  συνολικό επιχειρηματικό τοπίο στην ελληνική επικράτεια.
Η περσινή βράβευση του PMO της Interamerican προσέφερε την αναγνώριση του PMO σε εταιρικό επίπεδο, ώστε το PMO να εξελιχθεί από IT Project office σε ένα πλήρες enterprise Program Management Office, το οποίο παρακολουθεί τα έργα της εταιρείας και εξασφαλίζει την εφαρμογή τoυ πλαισίου στρατηγικής της εταιρείας. Μάλιστα, η αναγνώριση του PMO δεν περιορίστηκε στο πλαίσιο του ελληνικού χώρου, αλλά επεκτάθηκε και στη μητρική εταιρεία της Interamerican, Achmea.»
Πέτρος Καραβίτης, Head of Program Management Office, Interamerican