Η CA Technologies και η Logicom Public Ltd ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια συνεργασία με την οποία η Logicom γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λύσεων της CA σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ρουμανία, Bουλγαρία, Αλβανία και Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ο νέος τομέας δραστηριοποίησης της Logicom θα αξιοποιήσει την επωνυμία CA South Eastern Europe και θα απασχολήσει το υφιστάμενο προσωπικό της CA στην περιοχή. Οι πελάτες και οι συνεργάτες θα επωφεληθούν από το διεθνές δίκτυο και τις κορυφαίες τεχνολογίες της CA Technologies και από τους πόρους, τη γνώση και την εμπειρία της Logicom στις τοπικές αγορές.

Η Logicom έχει περισσότερα από 300 στελέχη σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ρουμανία και Bουλγαρία που θα ενισχύσουν τη δυνατότητα διείσδυσης της CA Technologies στην αγορά. Η CA South Eastern Europe σχεδιάζει να ενισχύσει την προώθηση και υποστήριξη των λύσεων πληροφορικής της CA στην περιοχή, με στόχο να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση στους πελάτες και  συνεργάτες της. «Η Logicom διαθέτει ευρεία κάλυψη της αγοράς, γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, στενές σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες, τεχνογνωσία και δυνατότητες στις τοπικές αγορές, καθώς και σχέδια για σημαντικές επενδύσεις.

Αναμένουμε η συνεργασία να μας δώσει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με νέους πελάτες και να αυξήσουμε περαιτέρω την ποιότητα των υπηρεσιών μας» δήλωσε ο Kυριάκος Αποστολίδης, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της CA South Eastern Europe. Η συνεργασία με τη Logicom αντιπροσωπεύει την τρίτη περιοχή όπου η CA Technologies διεισδύει στην αγορά μέσω αποκλειστικής αντιπροσώπευσης από άλλη εταιρεία. Η CA έχει ήδη υλοποιήσει με επιτυχία τέτοιου είδους συνεργασίες στη Νότιο Αφρική και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

«Εμείς στη Logicom είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζει αυτή η συνεργασία», δήλωσε ο Θεράπων Θεράποντος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Διεθνών Επιχειρήσεων της Logicom Solutions.