Στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσιάσεων των εισηγμένων εταιρειών που διοργανώνει η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 η παρουσίαση του ομίλου Centric Πολυμέσα Α.Ε. από τη διοίκηση της εταιρείας.

Στην παρουσίαση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην κύρια δραστηριότητα της Centric, η οποία περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές εταιρείες που διαχειρίζονται διαδικτυακούς τόπους αθλητικού στοιχήματος και παιχνιδιών καθιστώντας τον όμιλο ως έναν από τους δυναμικότερους παίκτες στον χώρο του online entertainment. Μέσω των θυγατρικών ECN Management Limited και See Sports Limited ο όμιλος αξιοποιεί τα σήματα Sportingbet και Vistabet προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελληνική γλώσσα αλλά και σε γλώσσες χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα στα κροατικά, σλοβενικά, και ρουμανικά.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η πορεία των αποτελεσμάτων του ομίλου για τη χρήση 2009. Πιο συγκεκριμένα, ενισχυμένος κατά 25,5% εμφανίστηκε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ο οποίος διαμορφώθηκε στα 758,6 εκατ. ευρώ έναντι 604,6 εκατ. ευρώ το 2008. Τα ενοποιημένα μικτά κέρδη αυξήθηκαν κατά 3,8% και ανήλθαν σε 16,9 εκατ. ευρώ έναντι 16,2 εκατ. ευρώ τη χρήση 2008. Θετική εξέλιξη καταγράφουν τα υπόλοιπα στοιχεία κερδοφορίας με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου να ανέρχονται σε 8,9 εκατ. ευρώ τη χρήση 2009 έναντι 8,7 εκατ. ευρώ το 2008 σημειώνοντας αύξηση κατά 2,4%.