Οι νέες λύσεις για micro data centers της Schneider Electric συνδέουν τη φυσική υποδομή της APC by Schneider Electric με τις λύσεις HyperFlex Edge ΗCI (HyperConverged Infrastructure) της Cisco για γρήγορη και αποδοτική ανάπτυξη σε edge περιβάλλον.

Η Schneider Electric μαζί με τη Cisco μπορούν πλέον να προσφέρουν πρόσβαση σε πληθώρα νέων σχεδίων αναφοράς για εφαρμογές HyperFlex, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε όπως είναι ή να προσαρμοστούν, ώστε να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των Micro Data Centers. Οι συγκεκριμένες λύσεις έχουν σχεδιασθεί με τις κατάλληλες μηχανικές προδιαγραφές, ώστε να συνδέεται απρόσκοπτα ο εξοπλισμός της APC by Schneider Electric και της Cisco, σε προεγκατεστημένες λύσεις με απομακρυσμένη και ασφαλή διαχείριση.

H συμφωνία έρχεται να συμπληρώσει την πιστοποίηση Cisco Unified Computing System (UCS) Pre-rack and Ship Certification που κατέχει το APC NetShelter SX με Shock Packaging, επεκτείνοντάς την από ένα βασικό μέγεθος σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων 13 προδιαμορφωμένων κωδικών προϊόντων και Micro Data Center Xpress SX 24U και 42U. Με την πιστοποίηση, η APC διασφαλίζει στους συνεργάτες και στους πελάτες της τη συμβατότητα ενός συστήματος που προσφέρει περισσότερες επιλογές, για μεγαλύτερη ευελιξία, ταχύτερη ανάπτυξη, καθώς και εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.