Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line ανέδειξαν τις βέλτιστες πρακτικές και τα σημαντικότερα έργα cloud στην ελληνική αγορά. Οι μεγάλοι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να γιορτάσουν τις διακρίσεις τους στην λαμπερή τελετή βράβευσης που έλαβε χώρα στον πολυχώρο House124, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Ένα ζωντανό και γεμάτο αισιοδοξία event, όπου τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση.
Οι υπηρεσίες και οι υποδομές Cloud ήταν στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού ακόμα και προ της πανδημίας, η οποία επιτάχυνε καθοριστικά την αποδοχή τους.
Πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά ώστε είναι βέβαιο ότι το Cloud αποτελεί τον νέο τόπο συνάντησης όσων ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία. Σε αυτό το πλαίσιο, στόχος των Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η BΟUSSIAS Events, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής που ξεχώρισαν για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, διακρίθηκαν για τα έργα καθώς και για τις καινοτόμες πρακτικές τους και έδειξαν το σωστό δρόμο, επιτυχημένα και αποτελεσματικά, στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δρ. Στέφανος Κόλλιας Καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ε.Κ. Πολυτεχνείου και Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ), στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους νικητές τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως: « …..Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μια διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι οργανισμοί ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριότητας και ότι το μέλλον είναι εδώ, που με ασφαλή πρωτίστως τρόπο, υπόσχεται μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξυπηρετώντας πληρέστερα τον πελάτη και συνάμα παρέχοντας στρατηγικό πλεονέκτημα στους πρωτοπόρους».

Χορηγός Τίτλου των Cloud Computing Awards 2022 powered by Office Line ήταν η εταιρεία Office Line και υποστηρικτής το University of Limassol.

Ο Π. Κουρής, CEO της Office Line, δήλωσε σχετικά: «Η Office Line, ως ηγέτης στην παροχή Cloud Managed Services λύσεων στην Ελλάδα, είναι υπερήφανη που ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο χορηγός ονομασίας των Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line. Μέσω αυτού του θεσμού, θέλουμε να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε τους καινοτόμους και δυναμικούς παράγοντες της αγοράς, που χρησιμοποιούν τις λύσεις Cloud για να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δημιουργήσουν νέα αξία για τους πελάτες και την κοινωνία. Η Office Line, με τη μακρά εμπειρία και τη βαθιά γνώση των λύσεων Cloud, είναι δίπλα στους φιλόδοξους και πρωτοπόρους επιχειρηματίες, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους. Η Office Line δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει με ενθουσιασμό και όραμα τα Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line, έναν θεσμό που αποδίδει φόρο τιμής στη δυναμική των λύσεων Cloud ως παράγοντα μετασχηματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης των επιχειρήσεων».

Κορυφαιες διακρισεις
Τα Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line περιλάμβαναν τις παρακάτω δύο κορυφαίες διακρίσεις που απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, από όλα τα βραβεία που κέρδισαν στις διαφορετικές ενότητες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους:
• Cloud Company of the Year όπου αναδείχθηκε η Τραπεζα Πειραιώς.
• Cloud Provider of the Year, όπου αναδείχθηκε η DIS | Dynamic Integrated Solutions.

DIS Cloud Provider of the Year
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο τίτλος «Cloud Provider of the Year» για το 2023 απονεμήθηκε στην DIS. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την DIS για τις καινοτόμες πρακτικές που χρησιμοποίησε και τα σημαντικά έργα ψηφιακού επιχειρηματικού μετασχηματισμού που επιτέλεσε τον τελευταίο χρόνο. Στην DIS απονεμήθηκαν συνολικά 14 βραβεία και σε άλλες ειδικές κατηγορίες λύσεων και κάθετων αγορών.
Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS δήλωσε σχετικά: «Είναι εξαιρετική τιμή μας που αναγνωριζόμαστε ως ο “Cloud Provider of the Year” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας να παρέχει στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις Cloud.
Είναι επίσης απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχουν οι πελάτες μας στην ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους.
Είμαστε αφοσιωμένοι να καινοτομούμε και να επεκτείνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς».