Η Xerox λανσάρισε τη νέα σειρά εκτυπωτών και MFPs ConnectKey, η οποία υπόσχεται να μετατρέψει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους βοηθούς εργασίας που θα καλύπτουν με επιτυχία τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων.

Οι 29 νέες συσκευές της σειράς διαθέτουν απλές και ασφαλείς on-the-go δυνατότητες, συνδεσιμότητα cloud, μοναδικά λειτουργικά χαρακτηριστικά και πρόσβαση σε εφαρμογές που εκτοξεύουν την παραγωγικότητα. Η δυνατότητα εξατομίκευσης της ροής  εργασιών, η πρόσβαση στο cloud με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας προστίθενται στις γνωστές λειτουργίες της εκτύπωσης, της αντιγραφής, της σάρωσης και του φαξ.

Η οικογένεια των νέων προϊόντων περιλαμβάνει μια ποικιλία μεγεθών, ταχυτήτων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών, των μεσαίων, αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες ανεξάρτητα από την επιλογή του μοντέλου που θα κάνουν. Τα νέα μοντέλα θα ανήκουν σε δύο σειρές προϊόντων, με τις ονομασίες Xerox VersaLink και Xerox AltaLink αντίστοιχα.

Οι συσκευές VersaLink είναι σχεδιασμένες για μικρές επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας και συμπεριλαμβάνουν 19 εκτυπωτές και MFPs. Η σειρά AltaLink περιλαμβάνει 10 ΜFPs, σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή για ανάγκες μεγαλύτερου όγκου.