Η Connectline αποφάσισε να επενδύσει και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κρήτη, μέσω της ίδρυσης της θυγατρικής εταιρείας ConnectlineCrete, με έδρα το Ηράκλειο.

Αυτή η στοχευμένη στρατηγική απόφαση έρχεται ως φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης πορείας που έχει στο νησί, μέσω των συνεργασιών της με τοπικές βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες εμπορίας και παροχής υπηρεσιών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η «Connectline είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της SoftOne και μία από τις μεγαλύτερες και τις πλέον δυναμικές παρουσίες στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα».

Οι βασικοί στόχοι από την ίδρυση της ConnectlineCrete, είναι:

Η υποστήριξη και η συμβολή στην ανάπτυξη των πελατών της, με την παροχή άμεσων λύσεων και προτάσεων, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Connectline και την εμπειρία της τοπικής ομάδας των συνεργατών της.

Η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πληροφορικής και customer service.

Η προσφορά νέων και τεχνολογικά άρτιων λύσεων, προσαρμοσμένων στις ειδικές ανάγκες της αγοράς της Κρήτης.

Η συμμετοχή της, ως σημαντικός πυλώνας τεχνογνωσίας και εμπειρίας, στις μεγάλες τοπικές επενδύσεις που υλοποιούνται στην Κρήτη, τη δεύτερη περιφέρεια σε ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα και οι οποίες αλλάζουν το τοπίο της επιχειρηματικής δραστηριότητας (data centers, νέα αεροδρόμια, έργα ενέργειας, κλπ).