Τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και social media (Facebook, Instagram), να προωθήσουν τα εταιρικά τους sites και τις social media σελίδες τους, προσφέρει στους επιχειρηματίες, η νέα υπηρεσία Cosmote Digital Marketing4U.

Η υπηρεσία απευθύνεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει όλα τα στάδια υλοποίησης μίας digital καμπάνιας, από τον σχεδιασμό της μέχρι το monitoring και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων. Η εξειδικευμένη ομάδα Campaign Managers, αξιολογεί τις επιμέρους ανάγκες των επιχειρήσεων και προτείνει λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους.

Η ομάδα αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει καμπάνιες σύμφωνα με τους στόχους της κάθε εταιρείας, αλλά και τις διεθνείς τάσεις του digital marketing. Μέσω της υπηρεσίας Cosmote Digital Marketing4U, οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν την κατάλληλη προβολή εύκολα και οικονομικά, ώστε να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους αποτελεσματικά και να αναπτυχθούν στο digital περιβάλλον. Η υπηρεσία παρέχεται με εφάπαξ χρέωση ανά καμπάνια.