Τη σταδιακή πανελλαδική της επέκταση συνεχίζει με σταθερά βήματα η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, με την έναρξη εμπορικής λειτουργίας σε πέντε νέα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Ενόψει και της εισόδου της στην Αττική, η Cyta διεύρυνε -το 1ο τρίμηνο του 2010- το ιδιόκτητο δίκτυό της σε Κατερίνη (Νομός Πιερίας) και Λάρισα (Νομός Λαρίσης) ενώ πολύ πρόσφατα απέκτησε παρουσία σε Λαμία (Νομός Φθιώτιδας), Βόλο (Νομός Μαγνησίας) και Πάτρα (Νομός Αχαΐας).

Πρόκειται για πέντε μεγάλες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, συνολικού πληθυσμού άνω των 700.000 κατοίκων. Η εμπορική λειτουργία της Cyta στην Ελλάδα ξεκίνησε μόλις τον Οκτώβριο του 2008 και από τότε η ανάπτυξή της συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Διαθέτοντας πλέον ισχυρή παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Δυτική & Κεντρική Μακεδονία (νομοί Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας, Φλωρίνης) και Αργοσαρωνικό και επενδύοντας πάγια στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους Πελάτες της, η Cyta Ελλάδος δεσμεύεται να προσφέρει σε κάθε νέα περιοχή δραστηριοποίησής της, ποιοτικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης.