Αύξηση εσόδων και μεικτού κέρδους καθώς και θετική λειτουργική κερδοφορία καταγράφουν, παρά το ρευστό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, τα οικονομικά αποτελέσματα της Cyta στην Ελλάδα για το 2015.

Συγκεκριμένα, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 107,8 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 19,16% ετησίως. Αντίστοιχα, το μεικτό κέρδος «έκλεισε» με αύξηση κατά 45,33% στα 42,8 εκατ., ενώ η λειτουργική κερδοφορία (EΒITDA) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χαρακτηρίστηκε από θετικό πρόσημο και διαμορφώθηκε πολλαπλάσια του περσινού αποτελέσματος, στα 14,6 εκατ. Σημειώνεται ότι η πελατειακή βάση ευρυζωνικών υπηρεσιών κατέγραψε επίσης άνοδο φτάνοντας στο τέλος του 2015 τους 325.000 ενεργούς πελάτες.

Με αφορμή τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας για το 2015 ο Γενικός Διευθυντής της Cyta στην Ελλάδα, Νίκος Χαραλάμπους, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους και με την συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας στην Ελλάδα καταφέραμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Προτεραιότητα και επίκεντρο της δράσης μας παραμένει ο πελάτης για αυτό και από το ξεκίνημά μας τα προϊόντα της εταιρείας σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να είναι ευέλικτα και να ανταποκρίνονται σε ξεχωριστές ανάγκες».