Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Balux Prive, η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2015, τα οποία διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η εταιρεία BOUSSIAS σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Η μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, απέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Mobile business και Marketing στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Μιχάλης Αχιλλέως, Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Cyta, ενώ ο κ. Νικόλας Κονδάκης, Διευθυντής Business Unit της BOUSSIAS, τόνισε ότι η μεγάλη ανταπόκριση των υποψήφιων  εταιρειών στα βραβεία είναι μια σημαντική ένδειξη ότι οι επενδύσεις που γίνονται στο mobile είναι πολλές και καινοτόμες.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε Τιμητικό Βραβείο Διεθνούς Διάκρισης στον κ. Φώτη Καρώνη, Chief Technology & Information Officer της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στη Μ. Βρετανία, EE UK, διακριθέντα στο Mobile World Congress ως European CTO of the Year 2015 και μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων. Χορηγός τίτλου των βραβείων είναι η εταιρεία Cyta Ελλάδος, Χρυσός Χορηγός η Dynamic Integrated Solutions (DIS) και Χορηγός η White Space, η οποία επιμελήθηκε το Video των βραβείων και τα γραφικά της παρουσίασης.

Τα Gold βραβεία της βραδιάς απένειμαν στους νικητές οι: Νικόλας Παπαουλάκης, Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μιχάλης Αχιλλέως, Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Cyta, Χρίστος Λιμνατίτης, Γενικός Διευθυντής Cyta Ελλάδος, Γιώργος Ζαλοκώστας, Πρόεδρος του Iab Hellas, Ηλίας Μανδρούκας, Μέλος Δ.Σ. GRECA, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, Γιώργος Λεκάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψηφιακού Περιεχομένου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Στεφανόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΕΚΤ, Κωνσταντίνος Πάϊκος, Μέλος του Δ.Σ. του Iab Hellas, Γιάννης Κωτσής – Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ και Βασίλης Τραπεζάνογλου, Σύμβουλος Ψηφιακής Οικονομίας. Η βραδιά της τελετής έκλεισε με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.m-awards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την Τελετή Απονομής των Βραβείων.