Η Cytech, ως πάροχος λογισμικού Mobile Marketing επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ένα νέο μεταπωλητή για την white label Mobile Marketing Platform της.

Η εταιρία DigiAdverts, ο νέος συνεργάτης της Cytech, προσφέρει Digital Marketing & Data Services σε τοπικές επιχειρήσεις & οργανισμούς που θέλουν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρει το κινητό τηλέφωνο. Η πλατφόρμα DigiAdverts βασίζεται στην Mobile Marketing Platform που έχει αναπτύξει η Cytech και προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό από πλήρως ανασχεδιασμένες υπηρεσίες SMS μαζικής αποστολής, ένα ευρύ φάσμα από διαδραστικές SMS υπηρεσίες, καθώς και μια ολοκληρωμένη λύση για ηλεκτρονικά κουπόνια μέσω όλων των διαφορετικών μέσων που είναι διαθέσιμα στα smartphones σήμερα (SMS, QR Codes και NFC).

“Με τη νέα μας συνεργασία αισθανόμαστε ακόμα πιο σίγουροι για τις λύσεις mobile marketing που προσφέρουμε καθώς η εμπιστοσύνη της DigiAdverts είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αξίας τους, δεδομένου ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας απαιτητικής αγοράς όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου”, δήλωσε ο Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech Ε.Π.Ε.