Οι κορυφαίοι ειδικοί των data σε μία λίστα!

Το netweek, με στόχο πάντα να προάγει τον κλάδο των ψηφιακών τεχνολογιών πληροφορικής, μετά την IT 100 Powerlist 2022, την Cyber Security 50 Powerlist 2023, και την Digital Transformation Officer 50, προχωρά στη δημιουργία μιας νέας λίστας, η οποία αυτή τη φορά εστιάζει στους πρωταγωνιστές στην διαχείριση των δεδομένων: την Data Expert 30!

Τι είναι η Data Expert 30;

Η λίστα Data Expert 30 αναδεικνύει τους κορυφαίους επαγγελματίες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους στην διαχείριση, ανάλυση και αξιοποίηση των δεδομένων Από τους πρωτοπόρους του Data Engineering μέχρι τους masters του Data Analysis, η λίστα έχει ως στόχο να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τα πρόσωπα εκείνα που επιδεικνύουν αριστεία στην αξιοποίηση των data, συνεισφέροντας σημαντικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Γιατί να προτείνω στελέχη;  

  • Για να διαμορφώσετε εσείς το community της ελληνικής αγοράς διαχείρισης δεδομένων
  • Για να αναδείξετε τα πρόσωπα που διαμορφώνουν το αύριο σε ένα από τα κρισιμότερα assets, των δεδομένων
  • Για να προβάλλετε τους ανθρώπους πίσω από το ρόλο
  • Για να αναγνωρίσετε τις προσπάθειές τους
  • Για να τους τιμήσετε για τη δέσμευσή τους στον κλάδο.

Προτείνοντας και εσείς τους ειδικούς των δεδομένων (τόσο in-house όσο και στελέχη παρόχων υπηρεσιών πληροφορικής) που επιθυμείτε, συμμετέχετε στη δημιουργία μίας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να μας «συστήσει» τα στελέχη που κάνουν τη διαφορά στην αξιοποίηση των δεδομένων.

Πώς προτείνω στελέχη; 

Mε μια πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία μπορείτε να προτείνετε όσα στελέχη κρίνετε ότι πληρούν τα παραπάνω. Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων. Ωστόσο, προκειμένου να αναγνωριστεί η συνεισφορά όλων των ανθρώπων που στελεχώνουν την αγορά, σας παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη.

Κάνετε εδώ την εγγραφή σας και προτείνετε τα στελέχη της επιλογής σας. Μπορείτε να επανέλθετε και να προσθέσετε στελέχη ανά πάσα στιγμή.

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ.

Συνδέστε το brand σας με τη Data Expert 50

Ως ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές λύσεων αποθήκευσης, διαχείρισης και αξιοποίησης δεδομεών, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με την Data Expert 30 και να ενισχύσετε το awareness για το brand και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Advertising/ Sponsorships:
Μαρία Βαλλή, Advertising Director, netweek & netfax,
[email protected] , 210 661 7777 (ext. 183)
Content:
Αγγελική Κορρέ, editor-in-chief, netweek,
[email protected], T: 210 661 7777 (ext. 380)