Η Dell παρέχει σήμερα στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα συστημάτων client που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να δημιουργήσουν λύσεις υψηλής παραγωγικότητας για τους εργαζομένους τους με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, με υπηρεσίες υποστήριξης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους και με την ευελιξία που απαιτούν τα τμήματα ΙΤ.

Στην κατηγορία των Commercial PCs η Dell είναι ηγέτιδα στην αγορά (συμπεριλαμβάνοντας και τα συστήματα workstations) με ποσοστό 30,7% (σε μονάδες) και ανάπτυξη σε επίπεδο τριμήνου 24,7%. Στον τομέα των commercial desktops η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας για 5ο συνεχόμενο τρίμηνο με μερίδιο 35,3% (σε τεμάχια). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες της εταιρείας απολαμβάνουν ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων όπως το καινοτομικό desktop PC OptiPlex 7070 Ultra το οποίο ενσωματώνει ουσιαστικά έναν αυτόνομο υπολογιστή στο stand της οθόνης.

Επίσης βρίσκεται στην 3η θέση στην κατηγορία των commercial notebooks, με μικρή διαφορά από την 2η θέση, με μερίδιο 24% και ανάπτυξη σε επίπεδο τριμήνου 97,2% και σε επίπεδο έτους 33,5%.Οι πελάτες στην Ελλάδα εκτιμούν την ποιοτική κατασκευή των Latitude notebooks, την ανθεκτικότητά τους, τις δυνατότητές διαχείρισής τους και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ανθρώπινου δυναμικού που βρίσκεται εν κινήσει.

Στον τομέα των σταθμών εργασίας, με τα μοντέλα Dell Precision τα οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίζονται από την πιστοποίησή τους από ανεξάρτητους κατασκευαστές λογισμικού (ISVs) και απευθύνονται σε απαιτητικές εφαρμογές δημιουργίας περιεχομένου και τεχνικής σχεδίασης, η εταιρεία βρίσκεται στην 2η θέση με μερίδιο 41,3% και ανάπτυξη σε ετήσια βάση 129,6% και σε επίπεδο τριμήνου 4,4%. Σημειώνεται ότι η Dell Technologies πέραν των συστημάτων client παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις λύσεις για τα συστήματα υποδομών ΙΤ που περιλαμβάνουν μια πλήρη οικογένεια servers, συστημάτων storage και networking καθώς και λογισμικό διαχείρισης.