Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση των εταιρειών Dell και Pansystems σχετικά με λύσεις πληροφορικής που απευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου με την υποστήριξη της Intel και συμμετείχαν σε αυτή περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα  στελέχη τμημάτων πληροφορικής οργανισμών του ευρύτερου Δημόσιου τομέα και μεγάλων επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τους τρόπους που οι σύγχρονες λύσεις πληροφορικής συμβάλλουν στη δημιουργία ευφυών υποδομών οι οποίες διακρίνονται για την απλοποιημένη διαχείρισή τους και την παροχή αξιόπιστων και ασφαλών λύσεων στους τελικούς χρήστες, καθώς και για τις νεότερες τεχνολογίες της Intel, οι οποίες ενσωματώνονται στα προϊόντα της Dell.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα νεότερα προϊόντα για λύσεις υποδομών πληροφορικής (μεταξύ των οποίων μέλη της νεότερης γενιάς των Dell PowerEdge Server και συστήματα αποθήκευσης Dell EqualLogic βασισμένα στο πρότυπο iSCSI). Επίσης παρουσιάστηκαν νεότεροι φορητοί και desktop υπολογιστές για εταιρικά περιβάλλοντα.