Τη νέα της υπηρεσία για τον καιρό, με την επωνυμία, «DeltioKairou.gr» παρουσίασε η 24 Media.

Με πάνω από 13.300 σημεία πρόγνωσης στην Ελλάδα και με βάση προηγμένες διεθνείς πλατφόρμες, το Deltiokairou.gr βασίζεται σε πρωτοποριακές επιμέρους υπηρεσίες όπως δυναμικοί χάρτες, κατανοητά διαγράμματα και έξυπνα εικονίδια, προσφέροντας έγκυρη πρόγνωση καιρού στην πόλη, στο χωριό, ακόμα και στη γειτονιά του αναγνώστη.

Επιπλέον, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητούν οι χρήστες, όπως αναλυτικές προγνώσεις για τις επόμενες πέντε μέρες και για τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με την υπογραφή της ΕΜΥ και της Νορβηγικής StormGeo, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή προγνώσεων καιρού.

Παράλληλα, το deltiokairou.gr προσφέρει δορυφορική απεικόνιση, αναλυτικούς χάρτες βροχόπτωσης αλλά και κλιματική αναφορά της μηνιαίας μέσης θερμοκρασίας ενώ διευρύνει το περιεχόμενο του με έκτακτη επικαιρότητα και ειδήσεις, σχετικά θέματα για το περιβάλλον και την υγεία καθώς και προτάσεις για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Το deltiokairou.gr λανσάρεται με το σλόγκαν «Ο καιρός κάθε στιγμή» και αποτελεί το 19o brand της 24 Media.