Η SAP ανακοίνωσε ότι το GROW with SAP είναι πλέον διαθέσιμο σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Το GROW with SAP είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων, υπηρεσιών υιοθέτησής του και επιτάχυνσης αυτής, υπηρεσιών εκπαίδευσης και πρόσβασης στη SAP κοινότητα, για εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους, ώστε να υιοθετήσουν με επιτυχία το cloud ERP.

Ως ολοκληρωμένη Software-as-a-Service (SaaS) πρόταση, το GROW with SAP περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρόσβαση στο SAP Community, που αποτελείται από χρήστες λογισμικού SAP, προγραμματιστές, συμβούλους, μέντορες ακόμη και την φοιτητική κοινότητα.

Τα μέλη επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με θέματα τεχνολογίας, αλληλοεπιδρούν, συνεργάζονται, μοιράζονται ιδέες και εντρυφούν στα πεδία ενασχόλησής τους. Όπως επεσήμανε ο Ανδρέας Ξηροκώστας, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas, «διαθέτουμε ένα πολύτιμο και εκτεταμένο οικοσύστημα που φέρει βαθιά γνώση και εμπειρία στα έργα υλοποίησης του Cloud ERP. Αυτό θα βοηθήσει τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το GROW with SAP, διασφαλίζοντας μια ομαλή υλοποίηση, της υψηλότερης δυνατής απόδοσης και ποιότητας».