Ο Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο & την Μάλτα και ο Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager της Cisco για την ίδια περιοχή, απέσπασαν το διεθνές βραβείο Cisco Manager Excellence για το 2018.

Με τη βράβευσή τους, τα δύο διευθυντικά στελέχη της Cisco τοποθετούνται στο top 10 των στελεχών της Cisco παγκοσμίως, καθώς συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δέκα στελέχη από όλο τον κόσμο που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους στην εταιρεία φέτος. Σημειώνεται, τέλος, ότι η αξιολόγησή τους έγινε βάσει ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων. Ο Αντώνης Τσιμπούκης κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο & την Μάλτα από τον Αύγουστο 2011.

Διετέλεσε επίσης, για δύο χρόνια, Operations Director, υπεύθυνος για το Borderless Networks Architecture στην περιοχή της Μεσογείου. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Cisco τον Ιανουάριο 1998, έχοντας αρχικά τη θέση του Account Manager για εταιρικά έργα και έργα Δημοσίου. Ανέλαβε διευθυντικές θέσεις σε ομάδες εταιρικών και δημοσίων έργων και παρόχων υπηρεσιών (service provider) από το 2001.

Ο Νίκος Μποτίνης έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο στον τομέα της πληροφορικής. Σήμερα, είναι υπεύθυνος πωλήσεων μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της διαχείρισης των σχέσεων της Cisco με τους Συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Cisco το 1999, λαμβάνοντας τη θέση του Reseller Account Manager.