Με πέντε βραβεία από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance διακρίθηκε η Ηλεκτρονική Τραπεζική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του διαγωνισμού “World’ s Best Internet Banks 2014”.

H Ηλεκτρονική Τραπεζική του Ομίλου απέσπασε τις διακρίσεις ”Best Mobile Banking Αpp in Western Europe“ για την υπηρεσία winbank mobile banking App, ”Best Integrated Consumer Bank Site in Western Europe” για την υπηρεσία winbank web banking και ”Best SMS/Text Banking in Western Europe” για την υπηρεσία winbank sms banking. Παράλληλα, για μια ακόμη χρονιά, η Τράπεζα Πειραιώς αναδείχτηκε το πιστωτικό ίδρυμα με την κορυφαία Ηλεκτρονική Τραπεζική στην Ελλάδα με τη διάκριση “Best Consumer Internet Bank in Greece” και στην Αλβανία με το βραβείο “Best Consumer Internet Bank in Albania”.

Η τεχνολογική υπεροχή της Τράπεζας Πειραιώς στην Ηλεκτρονική Τραπεζική επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία χρονιά και μέσω μιας σειράς διακρίσεων από εγχώριους θεσμούς. Στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2014, βραβεία άριστης επίδοσης απονεμήθηκαν για την υπηρεσία winbank web banking και την πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά winbank Λεφτά στο Λεπτό App. Τέλος, το αναγνωρισμένο περιοδικό PC Magazine, σε πρόσφατη αξιολόγηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, βράβευσε ως κορυφαία την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, απονέμοντάς της το ειδικό σήμα “Editors’ Choice”.