Σε διεθνείς διαγωνισμούς διέπρεψαν φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), συνεχίζοντας την καλή παράδοση αριστείας του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, ο τεταρτοετής φοιτητής Γιώργος Καραβάς με την ομάδα MinPlus κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Most Valuable Project (MVP) στο ετήσιο διαγωνισμό παγκόσμιας διακυβέρνησης Youth Innovation Competition on Global Governance (YICGG), o οποίος πραγματοποιήθηκε στην Τζακάρτα της Ινδονησίας το χρονικό διάστημα 15-18 Ιουλίου. Η ομάδα MinPlus παρουσίασε μια κοινωνική επιχείρηση για το upcycling πλαστικού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Student Research Competetions, που έλαβε χώρα στο Tαλίν της Εσθονίας από 26-30 Αυγούστου, ο προπτυχιακός φοιτητής Μιχάλης Λουκέρης βραβεύτηκε για την εργασία του «Efficient Computing in a Safe Enviroment», η οποία εκπονήθηκε υπό την επίβλεψη του υποψήφιου διδάκτορα του τμήματος, Στέφανου Γεωργίου. Η βραβευθείσα εργασία πραγματεύεται τη βελτίωση της υπολογιστικής και ενεργειακής απόδοσης που μπορεί να επιτευχθεί με τη λειτουργία υπολογιστικών υποδομών σε ένα ασφαλές από κακόβουλες επιθέσεις περιβάλλον.