Τη νέα εποχή στη στρατηγική συνεργασία τους εγκαινιάζουν η Globe One Digital και η Allianz European Reliance, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα που προέκυψε από την εξαγορά της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη από την Allianz SE και τη συγχώνευσή της με την Allianz Ελλάδος.

Αποτελώντας εδώ και μια πενταετία τον στρατηγικό συνεργάτη της Allianz Direct στην Ελλάδα σε θέματα digital marketing, η Globe One Digital αναλαμβάνει πλέον έναν διευρυμένο ρόλο, με στόχο να συνεισφέρει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Allianz European Reliance, βοηθώντας τη να «ξεκλειδώσει» το επόμενο επίπεδο υπηρεσιών στο digital performance marketing.

Στη βάση της συνεργασίας, η Globe One Digital θα συνεισφέρει προκειμένου να εξασφαλίσει στην Allianz European Reliance βελτιωμένες υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας, αξιοποιώντας πρακτικές performance marketing και εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις.
Θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την ενοποίηση όλων των καναλιών επαφής της Allianz European Reliance στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, η ομάδα της Globe One Digital θα συνεχίσει την παραγωγή περιεχομένου για το brand Allianz European Reliance, μέσα από ένα μίγμα multimedia εργαλείων, με ισχυρή απήχηση σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn και εκείνες της Meta. «Η ασφαλιστική αγορά αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο κρίσιμους τομείς εξειδίκευσης της Globe One Digital. Είμαστε περήφανοι που η Allianz European Reliance μάς εμπιστεύτηκε, ώστε να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον», σχολίασε ο Νίκος Καπετανάκης, Γενικός Διευθυντής της Globe One Digital.