Το Netweek ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη για μια - αποκλειστική για την Ελλάδα - επίσκεψη στο ευρωπαϊκό showroom της Samsung, για να γνωρίσει τις εντυπωσιακές λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης της κορεατικής εταιρείας και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Smart Signage.

Η Φρανκφούρτη αποτελεί το σημαντικότερο επιχειρηματικό κέντρο της Γερμανίας, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, αφού είναι το σημείο που καθορίζεται εν πολλοίς το ευρωπαϊκό οικονομικό γίγνεσθαι. Πέρα από έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Γερμανικού Χρηματιστηρίου η Φρανκφούρτη φιλοξενεί τα headquarters πολλών παγκόσμιων κολοσσών.

Λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, στο Samsung European Showroom, τον πρότυπο εκθεσιακό χώρο της Samsung, διοργανώθηκαν στις αρχές Ιουλίου οι ημερίδες Samsung Discovery Day 2019 και MagicINFO Day. Στo Samsung European Showroom, οι επισκέπτες (επαγγελματίες, συνεργάτες αλλά και καταναλωτές) μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα προϊόντα προβολής της Samsung, όπως LED οθόνες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λύσεις ψηφιακής σήμανσης, καθώς και τις οθόνες LED Wall Lux και Wall Pro.

Είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καταπληκτικό The Wall Luxury, την τελευταία έκδοση της διάσημης αρθρωτής Micro LED οθόνης της Samsung, το Samsung Flip 65’’ και τη μονάδα ψηφιακής σήμανσης UHD 700nit. Παράλληλα ενημερωθήκαμε για το MagicINFO 7 της Samsung, τον πανίσχυρο μηχανισμό διαχείρισης περιεχομένου και συσκευών για κάθε τύπο έξυπνης σήμανσης, που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης. Ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics, μας καλωσόρισε και μας ενημέρωσε για τις νέες τάσεις της αγοράς, το χρονοδιάγραμμα εργασιών για την εξέλιξη του MagicINFO αλλά και το όραμα 2020 της εταιρείας.

Η αξιοποίηση των δεδομένων είναι αποφασιστικής σημασίας για τη λειτουργία των επιχειρήσεων και σε αυτό τον τομέα η Samsung πρωτοπορεί με το MagicINFO 7 της Samsung έναν πανίσχυρο μηχανισμό διαχείρισης περιεχομένου και συσκευών για κάθε τύπο έξυπνης σήμανσης, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν, να προγραμματίσουν και να προβάλλουν με ευκολία, περιεχόμενο στο δίκτυο σήμανσης τους, ενώ παρέχει πληροφορίες που ενισχύουν την επαγγελματική τεχνογνωσία, μέσω συλλογής και ανάλυσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πραγματική εμπειρία χρήσης στο MagicINFO με την εφαρμογή αληθινών επαγγελματικών σεναρίων και τη χρήση των εργαλείων Rule Manager, Behavior Sensing και Brightics AI, τα οποία ενισχύουν το συναφές μάρκετινγκ, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τις προσαρμοσμένες δυνατότητες ανάλυσης και δημιουργίας μοντέλου εργασίας.

Νέα Προϊόντα SAMSUNG Digital Signage για το 2019<βρ/> QLED 8K Ψηφιακή Σήμανση: Προσφέρει την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς με τεχνολογία αναβάθμισης Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), (δηλαδή η ευφυής ΑΙ αναβάθμιση επιτρέπει την παραγωγή περιεχόμενου με μειωμένο κόστος, σε χαμηλότερη ανάλυση και να την προβολή σε οθόνες υψηλής ανάλυσης, στην εκπληκτική ποιότητα 8Κ)

Stand alone displays, σειρές QMR/QBR: Νέες UHD 4K οθόνες που έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και διαθέτουν μικρότερα bezels και πιο συμμετρικό σχεδιασμό. Σχεδιάστηκαν με βάση ανάγκες των εμπορικών κέντρων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης και των αεροδρομίων

Samsung FLIP: Διαδραστική οθόνη αφής 55 & 65 ιντσών, που ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία στους χώρους εργασίας. Προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες, προσφέρει φυσική εμπειρία γραφής και στηρίζεται σε βάση με ρόδες.

THE WALL σε 8Κ: Micro-LED λύση της Samsung για απεικόνιση του απόλυτου μαύρου αλλά και πιστότητα χρωμάτων όσο καμία άλλη οθόνη στον κόσμο. Το THE WALL είναι μια οθόνη επόμενης γενιάς που επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει να προσφέρεις μια μοναδική οπτική εμπειρία για πολυτελείς κατοικίες αλλά και επαγγελματική χρήση, που διαμορφώνεται και προσαρμόζεται σε πολλά μεγέθη και αναλογίες από 73’’ έως 292’’