Πολυνίκης των IMPACT BITE Awards 2019, του πλέον έγκριτου θεσμού επιχειρηματικών βραβείων για το Business IT Excellence, ήταν η Interamerican, η οποία κατέκτησε και το κορυφαίο βραβείο «Digitalized Company of the Year».

Η Interamerican πέτυχε τη μεγαλύτερη συγκομιδή στις κατηγορίες βραβεύσεων, συγκεντρώνοντας συνολικά οκτώ διακρίσεις: εκτός του κορυφαίου βραβείου «Digitalized Company», απέσπασε ακόμη 2 χρυσά και 5 αργυρά βραβεία για τη «Βέλτιστη Χρήση/Αξιοποίηση των ICTs». «Σε γενικές γραμμές, προχωρούμε μεθοδικά σε γρήγορες, απλές και τυποποιημένες διαδικασίες που εξασφαλίζει η ψηφιοποίηση της εταιρείας, σε αυτοματοποίηση πάνω από το 70% σε όλο το LoB και σε προσαρμογή των τιμών με τη χρήση της τηλεματικής και IoT, σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Αυτή η πρόοδος συνδέεται άρρηκτα με τις άλλες στρατηγικές προτεραιότητές μας: την ανάπτυξη νέας ψηφιακής εμπειρίας για τους πελάτες μας, τη βελτίωση της ποιότητας των data και την ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων και εργαλείων» τονίζει ο Ξενοφών Λιαπάκης, Γενικός Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Υπηρεσιών Πληροφορικής του ομίλου Interamerican.