Η Lamda Hellix ενισχύει το Διοικητικό της Συμβουλίου με τον Αλέξανδρο Μπεχράκη (ως νέο Εκτελεστικό Μέλος) και τον Roland Nicklaus (ως ανεξάρτητο μη-Εκτελεστικό Μέλος).

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης ανήκει στη διοικητική ομάδα της Lamda Hellix από το 2011, ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 κατέχει τον τίτλο του Chief Commercial & Chief Technology Officer. Νωρίτερα αποτέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος για 13 έτη της Cisco σε ρόλους Engineering, Business Development, Sales & Marketing για την Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα. Ο Roland Nicklaus διαθέτει 25ετή εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική σε εταιρείες όπως οι Rothschild, HSBC και τελευταία στην RBC ως Head του τομέα TMT στην
Ευρώπη.

Έχει διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου με επιχειρήσεις υψηλής κεφαλαιοποίησης καθώς και κορυφαίων ιδιωτικών επενδυτικών εταιρειών και κεφαλαίων υποδομής, κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας, των ΜΜΕ και των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιών. Ο Απόστολος Κάκκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «…Ο Roland διαθέτει απαράμιλλη γνώση του τομέα Technology Media & Telecoms στην Ευρώπη προσθέτοντας σημαντική εμπειρία στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Αλέξανδρος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας διοίκησης της εταιρείας, αλλά και ως μέλος πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει εκτεταμένη γνώση των σημαντικών στρατηγικών αναπτυξιακών στόχων της εταιρείας και έχει αναλάβει την ευθύνη του digital transformation. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία και των δύο στο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτάχυνση της επίτευξης των στόχων ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς».