Σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της Intralot: O Nicklas Zajdel αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Digital Officer (CDO) και η Μαρία Στεργίου επωμίζεται το ρόλο της COO (Chief Operations Officer), αρχής γενομένης από τις 15 Απριλίου.

Ο Ν. Zajdel ήταν μέχρι πρότινος Διευθυντής Omni-Channel της Ladbrokes Coral (όμιλος GVC), έχοντας ασκήσει διάφορους ρόλους στην εταιρεία, όπως ήταν αυτή του Managing Director στο τμήμα ψηφιακών υπηρεσιών. Ο νέος CDO της Intralot θα παίξει στρατηγικό και ηγετικό ρόλο στην ενίσχυση και την ανανέωση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μέσα από ένα νέο ψηφιακό τμήμα, αξιοποιώντας την 12ετη εμπειρία του σε ώριμες και εξαιρετικά ανταγωνιστικές αγορές.

Η Μαρία Στεργίου εντάχθηκε στην Ιntralot πριν από πέντε χρόνια, έχοντας επωμιστεί από τότε διάφορους ρόλους, όπως ήταν αυτός της PMO (Project Management Officer). Στη νέα της θέση θα είναι υπεύθυνη για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου σε όλο τον κόσμο, θα διοικεί το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, ενώ θα είναι υπεύθυνη και για τις σχέσεις με τους συνεργάτες και πελάτες.