Διπλή διάκριση με Silver Award για τις ηλεκτρονικές εκποιήσεις και Bronze Award για τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς απέσπασε η cosmoONE, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού των «e-volution awards 2014».

Το βραβείο Bronze στην κατηγορία «Εταιρείες-Φορείς που αξιοποιούν το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» απονεμήθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την υπηρεσία ηλεκτρονικής διαχείρισης αιτημάτων/προσφορών compareONE-eRFx, την οποία παρέχει η cosmoONE. Το ΚΑΤ χρησιμοποιεί την υπηρεσία eRFx από τα τέλη του 2012, για την προμήθεια αιμοστατικών υλικών, αγγειοχειρουργικών μοσχευμάτων, υλικών αιμοληψίας, ακτινολογίας, κλιματιστικών, ειδών πληροφορικής και πλήθους άλλων ιατροφαρμακευτικών και άλλων αγαθών.

Στην υπηρεσία είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι προμηθευτές, οι 370 από τους οποίους αποκλειστικά για τη συνεργασία τους με το Νοσοκομείο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Επιπρόσθετα, η cosmoONE, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε Service Providers του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, απέσπασε βραβείο Silver στην κατηγορία των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, για το σύνολο των 5.216 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχει υλοποιήσει με επιτυχία.