Η GO!Enterprise της Globo διακρίθηκε στα βραβεία Info Security 2015 Global Excellence Awards, που διοργανώθηκαν για 11η χρονιά από το Info Security Products Guide.

Στο πλαίσιο αυτό, η πλατφόρμα mobile device management (MDM) της Globo διακρίθηκε με silver βραβείο στην κατηγορία των καλύτερων και πιο καινοτόμων προϊόντων για την ασφάλεια ασύρματων, mobile ή φορητών συσκευών. Επίσης, η χρήση των GO!Enterprise MDM και GO!Enterprise Office για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και την προστασία των εμπιστευτικών δεδομένων ασθενών μέσω του CenClear – του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που παρέχει σε σχολεία υποστηρικτές υπηρεσίες σε παιδιά που ζουν σε αγροτικές περιοχές – διακρίθηκε με bronze βραβείο στην κατηγορία Best Deployment and Case Study.

Οι CEO της Globo, Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν την δύναμη των λύσεων της Globo και την συντονισμένη προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας. Σε λιγότερο από δύο χρόνια έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε την παρουσία μας στις Η.Π.Α. και πλέον αναγνωριζόμαστε μεταξύ των τεχνολογικών ηγετών». Στα Global Excellence Awards συμμετέχουν περισσότεροι από 50 κριτές, ενώ τα βραβεία προσελκύουν εκατοντάδες συμμετοχές κάθε χρόνο.