Η διάθεση καινοτόμων λύσεων στην αγορά και η κοινωνική προσφορά της Info Quest Technologies βραβεύτηκαν στη τελετή απονομής των βραβείων IMPACT BITE Awards 2019.

Τα  δύο ασημένια βραβεία της Info Quest Technologies αφορούν στις κατηγορίες “Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος / Υπηρεσίας” και “Κοινωνική Προσφορά / ΕΚΕ”. Η υπηρεσία “ e-Shop as a Service” που βραβεύτηκε, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Netmechanics LLC και δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, να  αναπτυχθούν δημιουργώντας ένα e-shop, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά, με μηνιαία συνδρομή, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα του cloud.

Το δεύτερο ασημένιο βραβείο απέσπασε το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συναρμολογώντας τον Υπολογιστή Quest», το οποίο υλοποιείται ανελλιπώς για περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέροντας στους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μια ουσιαστική εμπειρία εξοικείωσης με την κατασκευή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τη λειτουργία μιας μεγάλης επιχείρησης.

Οι σημαντικές διακρίσεις  της Info Quest Technologies, αποτέλεσμα της προσήλωσής της στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, αντικατοπτρίζουν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «τον στρατηγικό της προσανατολισμό να διαμορφώνει λύσεις και υπηρεσίες που μετασχηματίζουν και εξελίσσουν όλη την αγορά και ταυτόχρονα την ευθύνη της να μεταφέρει τεχνογνωσία και αξία στο κοινωνικό σύνολο ευρύτερα».