Η Dynamic Integrated Solutions και η Microsoft Ελλάς προέβησαν σε επίσημη παρουσίαση του Microsoft Dynamics AX 2009,της νέας έκδοσης του ευέλικτου λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, την Τετάρτη 14 Απριλίου, στο Hilton.

Το Microsoft Dynamics AX 2009 απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, τις οποίες βοηθά να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Στους παρευρισκομένους μίλησε ο Lorenzo Pengo, Sales Director, Microsoft Dynamics  Central & Eastern Europe, σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο των ERP συστημάτων. Ο L. Pengo τόνισε ότι η Microsoft κάνει τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως, και παρουσίασε πλάνο ανάπτυξης του Microsoft Dynamics AX για τα επόμενα 10 χρόνια.

Για την πορεία των προϊόντων Microsoft Dynamics στην Ελλάδα μίλησε η εκπρόσωπος της Microsoft Ελλάς, Δήμητρα Ντάρδα, η οποία τόνισε τη στρατηγική συμμαχία με τη DIS. Την DIS εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος τόνισε τη σημαντική επένδυση που κάνει η DIS στο Microsoft Dynamics AX, καθώς και ότι η λύση αυτή αποτελεί ιδανική προσαρμογή (best fit) για τις ελληνικές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση σημαντική ήταν η ομιλία του κ. Παπαδόπουλου, Διευθυντή Οικονομικών της Elbisco, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του από την ομάδα έργου της DIS, και από το προϊόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Elbisco ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενεργοποίησε το WMS module του Dynamics AX, για τη διαχείριση των αποθηκών της.