Η DIS – Dynamic Integrated Solutions πιστοποιήθηκε ως Gold Cloud Business Applications από τη Microsoft καλύπτοντας τα νέα πιο απαιτητικά κριτήρια. Πρόκειται για την ανώτατη πιστοποίηση για τις επιχειρηματικές εφαρμογές Microsoft Dynamics 365.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα των 50 πιστοποιήσεων σε Microsoft Dynamics 365 που κατέχει η DIS, έχοντας επενδύσει περισσότερες από 5.000 ώρες σε εκπαίδευση στη συγκεκριμένη τεχνολογία κατά το τρέχον έτος. Η DIS έχει ολοκληρώσει 70 Microsoft Dynamics 365 έργα επιτυχώς μέχρι σήμερα σε όλες τις εκδόσεις των επιχειρηματικών εφαρμογών. Συνολικά 22 οργανισμοί έχουν επενδύσει στην DIS και στο Microsoft Business Cloud (9 άνω των 100 χρηστών) και είναι έτοιμοι σήμερα για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η εν λόγω διάκριση έρχεται να συμπληρώσει την ανοδική  πορεία της DIS, ειδικά κατά την τρέχουσα χρονιά όπου η εταιρεία βραβεύτηκε με τον τίτλο Cloud Provider of the Year 2021 στα Cloud Computing Awards που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias.  Η DIS έχει 13 competencies (10 Gold & 3 Silver), έχει δημοσιεύσει 9 πιστοποιημένες και προτιμητέες ISV λύσεις στο Microsoft AppSource και οι υπηρεσίες της έχουν πιστοποιηθεί ως Microsoft Catalyst Ready.