Η Ελλάδα συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στο Mobile World Congress (MWC 2019), που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 25-28 Φεβρουαρίου 2019.

Το motto της ελληνικής αποστολής, «Greece Scales Up!» εκφράζει τη νέα φάση ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η φετινή συμμετοχή είναι αναβαθμισμένη με δύο περίπτερα: στην κυρίως έκθεση στο Hall 8.1 I49 (64τμ) και  στο  4YFN στο Hall M8, K2 [Φιλοξενεί 10 Startups]. Oι εταιρείες που συνθέτουν την ελληνική αποστολή είναι οι εξής:
Κεντρικό περίπτερο: Sboing, Μeazon, Apifon, Tetragon, Acromove, Yodiwo, Vidavo, Cytech, Regate, Telenavis, Softone, Fasmetrics, Softweb και Ατλάντις
Booth Τουρισμός: Liknoss, FerryHopper, spotlight POS, Jack & Jenny, Nous4Health και Solve
Booth Smart Cities: LedApp, Geabit, M-Stat, Noveltech και ΔΑΕΜ
Startup Booth Thea: Deliver WOW, Weddin, House ID, Brain InsurTech και AGW Simulations
Startup Booth EGG: Infin8, Happyland, ISMood
4YFN: Invent-ICT, Trimsignal, e-KINESIS, Siba, Accesslab, Deliver WOW, Weddin, House ID, Brain InsurTech και AGW Simulations

Η ελληνική συμμετοχή  συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia, της ΕΕΚΤ, της HETiA, την αιγίδα της ΕΕΤΤ, του Υπουργείου Τουρισμού και της ΓΓΕΤ, καθώς και τη συμμετοχή των φορέων υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, egg, INVENT, ΘΕΑ-ΕΒΕΑ, Attica Reg. Fund, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας.