Η HP ανακοίνωσε στην CES 2019 μια σειρά από νέες και δυναμικές καινοτομίες προϊόντων που σχεδιάστηκαν προσεκτικά με βάση τους σύγχρονους τρόπους ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας.

Τα προϊόντα της HP προσφέρουν στους καταναλωτές νέους ισχυρούς τρόπους να συνδέονται να δημιουργούν και να συναγωνίζονται- συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς των Elite καινοτομιών που διαθέτουν την επόμενη γενιά της βραβευμένης SureView Privacy Screen, και την εντυπωσιακή οθόνη OMEN X Emperium 65 με Soundbar. Η HP παρουσίασε τη νέα σειρά οθονών Pavilion, αλλά και αρκετά αξεσουάρ, όπως το νέο, ultra-slim hub HP ENVY USB-C, το οποίο επιτρέπει τη φόρτιση μέσω του φορητού υπολογιστή και διαθέτει μια θύρα HDMI 2.0 η οποία υποστηρίζει 4K ανάλυση.

Επίσης η εταιρεία παρουσίασε το σακίδιο HP 15.6 Odyssey, σχεδιασμένο για τη μεταφορά φορητών υπολογιστών HP με στιλ και το οποίο διατίθεται σε δύο σχέδια. Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε το όραμά της για μεγαλύτερη ασφάλεια στον χώρο εργασίας του μέλλοντος με την τρίτη γενιά της δημοφιλούς HP SureView Privacy Screen, όπως και τη σειρά προϊόντων Omen by HP για gamers.