Δυναμική είσοδο στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης κάνει η Wind, η οποία αποκάλυψε σήμερα τη νέα της τηλεοπτική υπηρεσία Wind Vision.

«Η είσοδός μας στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης αποτελεί ιστορική στιγμή και νέο πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία, που έρχεται να προστεθεί στον μετασχηματισμό της Wind», δήλωσε ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wind. Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Wind Vision αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες όσον αφορά στη μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου, σε συνδυασμό με premium περιεχόμενο. Ο εξοπλισμός της Wind Vision συνδέει τηλεοπτικό περιεχόμενο που μεταδίδεται ευρυζωνικά μέσω του δικτύου σταθερής και Internet της Wind και τη λήψη επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου.

Επιπλέον, ο αποκωδικοποιητής, ο οποίος τοποθετείται από την εταιρεία ως ένας από τους πιο τεχνολογικά προηγμένους στην αγορά, μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο ενσύρματα, αλλά και ασύρματα μέσω wifi. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία της Wind Vision με το Netflix, το οποίο είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης. Επίσης, μέσα από μια μεγάλη συνεργασία της Wind με τη Google, η Wind Vision γίνεται η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα και ανάμεσα στις πρώτες στην Ευρώπη.