Αποτελεί γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι πια βασική προτεραιότητα του ελληνικού επιχειρείν, όπως και του ελληνικού κράτους. Ολοένα και περισσότερο βλέπουμε επιχειρήσεις να επενδύουν σε νέες τεχνολογίες, να αλλάζουν τον τρόπο που δουλεύουν, να μετασχηματίζονται. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξης του netweek: να αποτελεί τόσο πηγή ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών όσο και, πρωτίστως, πλατφόρμα παρουσίασης των έργων και των ΙΤ πρωτοβουλιών των ελληνικών επιχειρήσεων και ανταλλαγής απόψεων των στελεχών ΙΤ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, προχωράμε στη δημιουργία της πρώτης ΙΤ Powerlist στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας να προάγουμε τον κλάδο της πληροφορικής και των ψηφιακών τεχνολογιών. Πρόκειται για έναν δυναμικό τρόπο ανάδειξης των πλέον επιδραστικών IT στελεχών, όπου τον ρόλο της «κριτικής επιτροπής» αναλαμβάνουν τα ίδια τα ΙΤ στελέχη και οι πάροχοι ΙΤ λύσεων και υπηρεσιών. Είστε στέλεχος σε τμήμα ΙΤ ή σε εταιρεία-πάροχο λύσεων πληροφορικής; Έχετε άποψη για in-house CIOs, IT Directors, IT managers ή άλλα στελέχη ΙΤ end-users εταιρειών που αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα προς μίμηση για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στο σύγχρονο επιχειρείν; Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο, η απάντηση προφανώς είναι καταφατική. Ελάτε, λοιπόν, να φτιάξουμε μαζί την ΙΤ Powerlist και να αναδείξουμε τα πλέον επιδραστικά στελέχη πληροφορικής στην ελληνική αγορά. Προτείνοντας και εσείς τα στελέχη που επιθυμείτε, συμμετέχετε στη δημιουργία μίας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να μας «συστήσει» τα πρόσωπα πίσω από τους ρόλους και τα έργα και να μας υπενθυμίσει τον πλούτο που χαρακτηρίζει το στελεχιακό δυναμικό της σύγχρονης ελληνικής ΙΤ σκηνής.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο ΙΤ Powerlist powered by PRIORITY (evalato.com) μπείτε στην πλατφόρμα και δηλώστε τα ονόματα των στελεχών εκείνων που κατά τη γνώμη σας ωθούν τον ρόλο του in-house στελέχους ΙΤ ένα βήμα μπροστά!