Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009 (15:00 - 20:00μμ) ημερίδα για το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο (B-C E-Commerce) στην Ελλάδα" στο Ξενοδοχείο PARK.

Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν:
α. Γενικές τάσεις του Ηλεκτρονικού Λιανεμπορίου στην Ελλάδα από σχετικές έρευνες καταναλωτών (η γνωστή έρευνα της Focus Bari), συγκριτικές μελέτες αξιολόγησης B-C ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Ελλάδα (από το Εργαστήριο ELTRUN) καθώς και εργαλεία που υποστηρίζουν τις καταναλωτικές τάσεις
β. Βέλτιστες επιχειρηματικές παρουσιασμένες από υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών οι οποίες έχουν ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στον χώρο του Internet στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων: eShop, Χρυσή Ευκαιρία, skroutz, Grecotel, Airtickets, Mayfair Travel κλπ.

Η ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ). Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ειδικούς στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καταναλωτές κλπ και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα ανακοινωθούν επίσης και τα αποτελέσματα του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.