Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (E-nnovation 2011).

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα στους ψηφιακούς χώρους του διαδικτύου, του κινητού κλπ. και να προωθηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και νέα ψηφιακά προϊόντα/ υπηρεσίες. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες φοιτητών Ελληνικών ΑΕΙ/ ΤΕΙ και η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε τρεις γύρους και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την επιχειρηματική τους ιδέα μέχρι της 30 Μαΐου. Οι ομάδες που θα προκριθούν στον προκριματικό γύρο θα πρέπει μέχρι 15 Ιουλίου 2011 να καταθέσουν το επιχειρηματικό σχέδιο. Ο τελικός γύρος και η ανάδειξη των νικητριών ομάδων θα  πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου 2011. Το Β’ Εξάμηνο οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα βοηθηθούν μέσω ειδικών workshops και διαδικασιών mentoring σε κρίσιμα ζητήματα έναρξης και λειτουργίας νέων επιχειρήσεων όπως: χρηματοδότηση, τεχνικές υποδομές, οργάνωση και ανθρώπινοι πόροι, μάρκετινγκ και πωλήσεις κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στις ημερίδες προετοιμασίας και τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο site του διαγωνισμού www.ennovation.gr,
www.eltrun.gr ή στο facebook, Ennovation-Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας.