Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ) συνεχίζει τις ψηφιακές δράσεις της, με τη σταδιακή ανάρτηση, από τον Απρίλιο, των περίπου 300 τεχνικά άρτιων φωτογραφιών 360 μοιρών από όλους τους σταθμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ, στους ψηφιακούς χάρτες Google Maps/ Google Street View.

Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αντιλαμβανόμενη ότι πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος ενημέρωσης, πλοήγησης- δρομολόγησης στις μητροπόλεις όλου του κόσμου, ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες το έργο καταγραφής των σταθμών με φωτογραφίες 360 μοιρών. Στο διάστημα των δύο μηνών που μεσολάβησαν από τις πρώτες αναρτήσεις φωτογραφιών 360 μοιρών  στο διεθνές χαρτογραφικό σύστημα Google Maps/ Google Street View, εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, εξυπηρετήθηκαν, βοηθήθηκαν και δρομολογήθηκαν χρησιμοποιώντας τις.

Ειδικότερα, μέσα στον Ιούνιο οι θεάσεις του σταθμού «Σύνταγμα» ξεπέρασαν τις 400.000 θεάσεις, ενώ οι επίσημα αναρτημένες από την ΣΤΑΣΥ φωτογραφίες είχαν πάνω από 100.000 θεάσεις. Αντιστοίχως περίπου 40.000 θεάσεις είχαν οι 360 μοιρών φωτογραφίες της ΣΤΑΣΥ του σταθμού της Ακρόπολης και περίπου 32.000 της Ομόνοιας.