Αγαπητοί αναγνώστες,
Για όλους φτάνει η στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου, που αναζητούν το νόστιμο ήμαρ, να ρίξουν… άγκυρα και να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους με βάση πιο λελογισμένες απαιτήσεις. Όσο κι εάν δεν σε έχουν πάρει τα χρόνια, εντούτοις όμως κάπου μπουχτίζεις.Τότε είναι που «ανάβει» η σπίθα της αναζήτησης του επόμενου βήματος, η οποία με το πέρασμα του χρόνου γιγαντώνεται σε πυρκαγιά που «καίει» τα εσώψυχα του ενδιαφερόμενου. Η αναγκαιότητα βαραίνει και σιγά, μα σταδιακά, μετατρέπεται σε απόγνωση. Έως ότου υφίσταται η αναλαμπή, μια αισιόδοξη νότα που δύναται να αποτελεί τον από μηχανής Θεό της υπόθεσης. «Λες;», σκέφτηκε ο «ιατροδικαστής». Και πραγματοποίησε την κατάλληλη επικοινωνία, η οποία έμελλε να αλλάξει την πορεία του, επαναφέροντάς τον σε γνώριμα λημέρια. Τόσο σε επίπεδο τομέα δραστηριοποίησης, όσο και «μαγαζιού».

Μάλιστα, η επικείμενη έλευσή του αναμένεται από πολλούς να λάβει στοιχεία «Μεσσία», ελέω της τεχνογνωσίας που φέρνει μαζί του από το «Νησί», αλλά και των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του, ενώ μπορεί τύποις να πλασάρεται ως ένα υψηλόβαθμο μεν, αλλά όχι καίριας σημασίας στέλεχος, στην ουσία -όμως- είναι παγκοσμίως γνωστό πως αναμένεται να αποτελέσει το Νο1 του μαγαζιού.
Βλέπετε, οι επαφές που πραγματοποίησε δεν ήταν από Δύση προς Ανατολή, αλλά από Ανατολή προς Δύση, την οποία χωρίζει ένας ωκεανός και μια ήπειρος.