Η Temenos, με ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα του λογισμικού για τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, δημιούργησε πρόσφατα μία ομάδα Global Recruitment στην Temenos Hellas, με ειδίκευση στη στελέχωση θέσεων Sales & Presales στον όμιλο Temenos παγκοσμίως.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς εταιρικής της ανάπτυξης γενικότερα, αλλά και ειδικότερα του στρατηγικού σχεδίου επέκτασης του ελληνικού γραφείου, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους της να μένουν στην Ελλάδα, αλλά να εργάζονται σε διεθνή έργα για παγκόσμιους πελάτες από την Ελλάδα, διευρύνοντας τις δεξιότητες, γνώσεις αλλά και προοπτικές καριέρας τους. Ο Βαγγέλης Τρούμπουλος ορίστηκε υπεύθυνος της ομάδας Global Recruitment, με έδρα στην Temenos Hellas, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Senior HR International Recruiter.

Ο Βαγγέλης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, έχοντας εργαστεί σε BNP Paribas Personal Finance, Marfin Egnatia Bank, Piraeus Bank και Πειραιώς Direct Solutions. Την ομάδα επίσης στελεχώνουν η Έλενα Πανούτσου ως HR International Recruiter και η Άννα Γαντερί ως HR Administrator. Η Έλενα διαθέτει εργασιακή εμπειρία στο χώρο του HR σε συμβουλευτικές εταιρίες και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ η Άννα διαθέτει Digital Recruitment εμπειρία  σε συμβουλευτικές εταιρείες.