Στον όμιλο της Epsilon Net εντάχθηκε η Αναστασία Καραμπουρνιώτη, αναλαμβάνοντας και επίσημα από 1/2/2022 την θέση της CMO (Chief Marketing Officer). Εκτίμηση της διοίκησης του ομίλου είναι ότι η κυρία Καραμπουρνιώτη αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της θα συμβάλλει τόσο στην ουσιαστική ενίσχυση της εταιρικής εικόνας του ομίλου της Epsilon Net και των θυγατρικών του όσο και στην προώθηση της στρατηγικής του.

Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση μάρκετινγκ και την 360˚ επικοινωνία, με εξειδίκευση σε θέματα rebranding & customer experience, η Αναστασία Καραμπουρνιώτη διατέλεσε τα τελευταία 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες και ελληνικούς ομίλους με δραστηριότητα σε διαφορετικές και κομβικές αγορές, όπως η Adidas Group, η Huawei Technologies και ο ΗΡΩΝ του ομίλου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Είναι κάτοχος του Executive ΜΒΑ και διπλωμάτων εξειδίκευσης στις Διεθνείς Σχέσεις και το Διεθνές Μάρκετινγκ από τα Πανεπιστήμια René Descartes στο Παρίσι και Marc Bloch στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με συμμετοχή σε πλήθος δράσεων.