Η ESET, ηγέτιδα στην ψηφιακή ασφάλεια παγκοσμίως, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της υπηρεσίας ESET Small Business Security (ESBS), που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των αναγκών κυβερνοασφάλειας των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων (SOHO – Small Office/Home Office).

Η διάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας για την αγορά SOHO, ενισχύοντας τη θέση της ESET ως πρωτοπόρου, πελατοκεντρικού οργανισμού στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

Η υπηρεσία ESBS προσφέρει μια σειρά από προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά για την προστασία των online συναλλαγών και της περιήγησης στο διαδίκτυο, την ασφάλεια των συσκευών, τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης, την προστασία των διακομιστών Windows, την κρυπτογράφηση ευαίσθητων δεδομένων και την αντιμετώπιση απάτης ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing).
Η υπηρεσία εγγυάται αξιόπιστη ασφάλεια με ελάχιστο αποτύπωμα συστήματος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική προστασία με εύκολη διαχείριση, συμβατή με πολλά λειτουργικά συστήματα, μεταξύ αυτών Windows, Android και macOS.