Περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά είναι οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στα φετινά Impact BITE Awards, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε την προηγούμενη εβδομάδα και η διαδικασία προχωρά στην φάση της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που υπέβαλαν υποψηφιότητα αυξήθηκαν κατά 25% σε σχέση με πέρσι, ενώ οι υποψηφιότητες αυξήθηκαν κατά 52%, καταγράφοντας ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχουν υποβληθεί πολλά καινοτόμα έργα στην ενότητα του digital transformation, όπως και στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών (IoT, Blockchain, cloud κ.λπ.).

Στο παρελθόν, μέσω των βραβείων, τρείς διακεκριμένες εταιρείες προκρίθηκαν και βραβεύτηκαν στα διεθνή WITSΑ Global ICT Excellence Awards, ενώ και φέτος θα επιλεγούν τα έργα που θα υποβάλει ο ΣΕΠΕ εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διεθνή αυτό διαγωνισμό. Τέλος, στο πλαίσιο των βραβείων έχουν τιμηθεί για την προσφορά τους στο επιχειρείν και την οικονομία 25 προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Τα βραβεία Impact BITE Awards διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, για 8η συνεχή χρονιά.