Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού της ΕΥ για τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, το στρατηγικό προσανατολισμό, την πρωτοποριακή σκέψη και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δραστηριότητάς τους επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita. Οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013 είναι:

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ο Ευάγγελος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Βιοϊατρική, Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας ο Θεόδωρος Πασχαλίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Grantex, Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας ο Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Upstream και Πρωτοπόρος επιχειρηματίας ο Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος, Όμιλος ΣΑΝΗ. Οι τέσσερις επιχειρηματίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013, σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο “World Entrepreneur Οf The Year” στο Monte Carlo τον Ιούνιο του 2014.